Bootfitting

 

Heeft u last van pijnlijke voeten tijdens het skiën? Of last van kramp, blaren, of een branderig gevoel?

Wij beschikken over voldoende mogelijkheden om uw skischoenen aan te passen naar uw voeten. Ons team bestaat uit specialisten die allemaal opgeleid zijn als Bootfitter door Sidas en/of de Lange Bootfitting University. Na een uitgebreide analyse wordt bepaald wat voor u de meeste geschikte oplossing is, denk hierbij aan:

  • op maat gemaakte zolen
  • het vervormen van de binnenschoen
  • het uitdeuken van de buitenschoen
  • het uitfrezen van de buitenschoen

In veel gevallen is het mogelijk om uw huidige skischoenen aan te passen. Een aantal aanpassingen aan uw skischoenen kunnen we ter plekke uitvoeren, maar houdt u er rekening mee dat we voor sommige werkzaamheden extra tijd nodig hebben.

3D Scanner

Als eerste wintersport specialist van Nederland beschikken wij over een 3D scanner. Met deze scanner kunnen we nog preciezer uw voet opmenten en analyseren. Hierdoor zijn wij in staat om u nog beter te adviseren en skischoenen aan te meten en/of te bootfitten. Wilt u een uitgebreid advies over het op maat maken van skischoenen, of wilt u uw skischoenen aan laten passen? Kom dan naar onze vestiging in Roosendaal. Er is altijd iemand aanwezig die u kan adviseren. Heeft u weinig tijd? Of wilt u er gewoon zeker van zijn dat u direct geholpen wordt? Wij bieden ook de mogelijkheid aan om een bootfitting afspraak in te plannen.