Wintersportkleding

Een uitgebreide collectie Wintersportkleding verkrijgbaar bij Free Style Sport. Gratis verzending & voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 82

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 82

Als wintersport specialist hebben wij voor alle condities de juiste technische kleding in het assortiment. Wij kunnen jou dus perfect adviseren om droog, warm én modebewust met je kids op wintersport te gaan. Zorg er altijd voor dat je kinderen verschillende laagjes aan hebben. Dit houdt ze droog en warm gedurende de hele dag op de piste.

De first layer bestaat uit thermisch ondergoed, deze dragen ze eigenlijk altijd. Het thermo ondergoed is gemaakt van materiaal wat je kids warm houdt en voert tegelijkertijd het vocht af. Afhankelijk van de omstandigheden dragen ze over de first layer een mid layer. Dat kan een pully of een vest zijn, maar ook een gevoerd vest voor extra warmte. En de laaste laag is natuurlijk de jas en broek. Er bestaan verschillende soorten stoffen die verschillen in warmte, waterdichtheid en ademend vermogen. In ons assortiment is veel keus aan materialen die je kinderen de hele dag droog en warm houden, zelfs tijdens het sleëen en het sneeuwballengevecht!