Accessoires

Een uitgebreide collectie Accessoires verkrijgbaar bij Free Style Sport. Ben jij op zoek naar een rugzak, goggle of zonnebril? Bestel bij online of kom langs in onze shop. Gratis verzending & voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 269

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 269

 

Natuurlijk hebben wij ook alle accessoires om jouw wintersport outfit compleet te maken. Belangrijk hierbij zijn natuurlijk je goggle en zonnebril. Maar er is ook meer dan voldoende keus op het gebied van handschoenen, sjaals & mutsen.

Bij onze Oakley wand in de winkel kun je zelf je goggle samenstellen. Zo heb je niet alleen de Prizm lens voor de juiste omstandigheden, maar ook een vette frame kleur! Voor in de apres ski hebben ook hele toffe zonnebrillen en mutsen in de collectie, van onder andere Poederbaas en Barts. Bij handschoenen is het belangrijk dat ze waterdicht zijn onder alle omstandigheden en dat ze comfortabel zijn. We hebben handschoenen van Gore-Tex en Dermizax in de collectie en zelfs handschoenen waarmee je nog gewoon je telefoon kunt bedienen!