Broeken

Een uitgebreide collectie Wintersportbroeken verkrijgbaar bij Free Style Sport. Op zoek naar de broek die perfect bij jou Superdry jas past? Wij hebben het! Gratis verzending & voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 46

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 46

Wintersport jassen en broeken moeten goed bij elkaar passen. Sommige wintersport kleding is zelfs zo gemaakt dat je het aan elkaar kunt ritsen. Je broek vormt de laaste laag van je wintersport outfit, nadat je zorgvuldig je first en mid layer geselecteerd hebt. Er bestaan verschillende soorten materialen, met verschillende eigenschappen. Zodat jouw broek uiteindelijk niet alleen goed waterdicht, windicht en ademend is, maar ook nog eens lekker zit!

Ons assortiment bestaan uit broeken met verschillende synthetische voeringen, maar ook uit shell broeken zónder voering. Des te belangrijker dus dat je first en mid layer goed bij je broek passen. Naast de veschillende soorten voeringen, zit er ook veel variatie in de waterdicht, winddichtheid, ademend vermogen en pasvorm van broeken. Zodat je skibroek niet alleen lekker zit en mooi is, maar ook functioneel is.

Er is meer dan voldoende keus aan broeken met een goede basiswaarde qua waterdichtheid, winddichtheid en ademend vermogen. Maar wij hebben ook een grote collectie aan broeken van Gore-Tex en Dermizax. Gore-Tex is een 100% water- en winddicht materiaal en Dermizax heeft hele goede stretch eigenschappen, waardoor je broek ook nog eens super zit! Natuurlijk wil het oog ook wat en hebben we onze collectie zo samen gesteld dat er voor iedere smaak en stijl wat bij zit. Zodat je broek niet alleen functioneel is, maar ook nog eens goed staat!