Linard

    Kjus Linard

    €279,96 €399,95

    Productomschrijving

    Kjus Men's Linard Shirt Jacket – Pearly Green

     

    Kjus

    Het is niet alleen dat Kjus kleding door hun technische dapperheid populair is geworden in de sportwereld. Het is onze passie voor wat we doen, we zijn continu op zoek naar excellentie. Maar waar komt die gedrevenheid vandaan? Het antwoord is simpel: het zit in ons DNA. Sport, de bergen en het verlangen om altijd te streven naar perfectie zijn een deel van wie we zijn. 

    De eerste Kjus collectie is in 2000 gelanceerd bij Lasse Kjus en Didi Serena,  de een een olympische skier uit Noorwegen de ander een entrepreneur uit Zwitserland. Tijdens een potje golf hadden ze het over professionele golf uitrusting, vrijheid van beweging en comfort. Ze kwamen er achter dat de markt van de wintersport daar erg in achter liep. Ze maakte de beslissing om dat gat te vullen met hun idealen in gedachten. 

    Sinds het begin worden we gedreven door de eindeloze zoektocht naar perfectie. Onze innovatieve items zouden de regels herschrijven. We blijven trouw aan dit ideaal. Nu maken we niet alleen de technisch de meest vooruitstrevende skikleding op de markt maar ook golfkleding van hoog niveau. Simpel, het meest fijne sportmerk op aarde.   


    Laagjes

    Het dragen van laagjes is een must als het aankomt op wintersportkleding. Het kiezen van de juiste laagjes zorgt ervoor dat je warm en droog blijft, dat het zweet wordt afgevoerd en dat je je comfortabel kunt bewegen op de piste. Wij hebben een blog voor je geschreven over het juist gebruiken van verschillende lagen kleding. Natuurlijk adviseren we je ook graag in de winkel over welke laagjes voor jouw wintersport het meest geschikt zijn.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Free Style Sport 9.2 / 10 - 200+ Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »