Ski's

Een uitgebreide collectie ski's verkrijgbaar bij Free Style Sport. Door een groot assortiment in heren, dames en kids kunnen onze specialisten jou zeker weten helpen aan een nieuwe set ski's! Kom langs in onze shop of bestel, gratis verzending & voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 64

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 64

Ski's zijn verkrijgbaar in diverse breedtematen. Hoe smaller de ski, hoe directer deze reageert op de piste. Echter hebben smallere ski's minder drijfvermogen en moet je dus harder werken in mindere omstandigheden. Brede ski's reageren minder snel, maar straffen fouten ook minder snel af. En bovendien hebben ze meer drijfvermogen en skiën ze dus een stuk comfortabeler dan smalle ski's.

Tegenwoordig hebben veel ski's rocker in de constructie zitten. Er zijn ski's met rocker in de neus, maar ook een aantal modellen met rocker in de achterkant van de ski. Rocker zorgt ervoor dat de ski makkelijker draait en minder snel hapt. Natuurlijk zijn er ook nog steeds ski's die een volledige voorspanning hebben. Daarnaast zit er variatie in de radius van ski's. Ski je graag korte of lange bochten? Zorg dat de radius past bij jouw manier van skiën.