Dameskleding

Of het nu winter of zomer is, bij ons kun je altijd terecht voor een uitgebreide collectie wintersport en vrijetijdskleding. Kom langs in onze shop of bestel, gratis verzending & voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 514

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 514

 

Als dame wil je het niet alleen warm hebben, maar er natuurlijk ook goed uit zien op de piste! Wij hebben een collectie technische wintersport kleding in de winkel met een grote variatie aan stijlen en smaak. Naast de technische ski kleding hebben we natuurlijk ook de bijbehorende accessoires, zoals goggles, zonnebrillen en handschoenen. Goed zicht is heel belangrijk op de piste en met koude handen wordt je plezier snel minder. Zorg dus dat je voldoende aandacht besteedt aan deze accessoires!

Om ook in de apres ski en 's avonds goed voor de dag te komen hebben we ook een leuke dames vrijetijdscollectie. Met bijpassende kleding van de wintersportmerken die we verkopen en natuuurlijk hebben we de schoenen van UGG. Ben jij op zoek naar de echte wintersportbeleving? Kom dan langs in de winkel en laat je adviseren door een van onze specialisten!