Jassen

Een uitgebreide collectie Wintersportjassen verkrijgbaar bij Free Style Sport. Gratis verzending & voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 49

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 49

Je jas is je derde en laaste laag van je wintersport outfit. Nadat je zorgvuldig een first en mid layer hebt uitgekozen, hoort daar natuurlijk ook een jas bij. Afhankelijk van je voorkeur en van de keuze van je onderste laagjes, bestaan er verschillende soorten jassen. Een jas hoort naast mooi, natuurlijk ook functioneel te zijn.

In ons assortiment hebben we jassen met synthetische voering, met Primaloft, met dons, maar ook shell jassen zónder voering. Des te belangrijker dus dat je de juiste first en mid layer geselecteerd hebt. Naast de verschillende soorten voeringen, zit er ook veel verschil in de waterdichtheid, winddichtheid, ademend vermogen en pasvorm van jassen. Hoe waterdicht en ademend jouw jas moet zijn, hangt af van je budget en de omstandigheden waarin je gaat skiën.

Er is meer dan voldoende keus aan jassen met een goede basiswaarde qua waterdichtheid, winddichtheid en ademend vermogen. Maar wij hebben ook een grote collectie aan jassen van Gore-Tex en Dermizax. Gore-Tex is 100% water- en winddicht materiaal en Dermizax heeft hele goede stretch eigenschappen, waardoor de jas super comfortabel zit!

Natuurlijk wil het oog ook wat. Dus hebben we bij het samenstellen van onze collectie rekening gehouden met iedere smaak en stijl. Zodat we voor iedere smaak en stijl de juiste combinatie hebben. En je jas niet alleen functioneel is, maar je er ook nog eens top uit ziet op de piste!