Merken

Geslacht

New / Sale

Prijs instellen

Max
Ortovox Free Rider 22 Avabag
Ortovox Free Rider 22 Avabag
Ortovox Free Rider 22 Avabag – Black Anthracite
€699,95
Ortovox Avabag Cartridge Carbon
Ortovox Avabag Cartridge Carbon
Ortovox Avabag Cartridge Carbon - Black
€139,95
BCA Float 2.0 Speed Cylinder
BCA Float 2.0 Speed Cylinder
BCA Float 2.0 Speed Cylinder
€149,95
BCA Float 32 Airbag
BCA Float 32 Airbag
BCA Float 32 - Airbag
€599,95
Ortovox Ascent 22 Avabag
Ortovox Ascent 22 Avabag
Ortovox Ascent 22 Avabag – Crazy Orange
€679,95
BCA Float 2.0 22
BCA Float 2.0 22
BCA Float 2.0 22L – Blue Tan
€549,95
BCA Float Cylinder
BCA Float Cylinder
BCA Float Cylinder
€149,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Lawine Airbags

Wintersport Lawine Airbags

Hier vind je alle lawine airbags die wij in ons assortiment hebben. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van je nieuwe airbag in onze winkel in Roosendaal.


Lawine Airbags

Wij hebben drie verschillende airbag systemen in onze collectie. We hebben een aantal rugzakken van BCA. De Float modellen hebben we in een aantal verschillende volumes, maar werken allemaal op hetzelfde type luchtdrukpatroon. Het voordeel van deze tassen is dat we zelf de luchtdrukpatronen kunnen hervullen en de rugzak ook zonder patroon te dragen is als dagrukzak.

Daarnaast hebben we airbags met de Jetforce Technology. Dit is een van de nieuwste systemen op het gebied van airbags en werkt zonder patroon, maar op een accu. Het voordeel hiervan is dat je oneindig kunt oefenen en je jezelf niet druk hoeft te maken over het hervullen van je patroon. Daarnaast is de tas makkelijk mee te nemen in het vliegtuig.

Recentelijk hebben we ook de tassen van Ortovox in het assortiment toegevoegd. Het mooie aan deze tassen is dat ze ontzettend licht zijn en een klein en licht patroon hebben. Dit patroon werkt op stikstof.


Pieper, Schep & Sonde

Naast een lawine airbag is belangrijk om tijdens het off piste skiën een lawine pieper, schep en sonde, ofwel de drie eenheid, te dragen. De piepers die wij in het assortiment hebben zijn heel eenvoudig in het gebruik en voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van antennes en vindbaarheid. Bovendien zijn ze licht en gaan de batterijen lang mee. De scheppen en sondes in de collectie zijn van metaal, wat tegenwoordig verplicht is.


Advies

Wij adviseren je graag bij de aanschaf van een airbag, pieper, schep of sonde. Onze gehele collectie is zowel online te vinden, als in onze winkel in Roosendaal. Ben je op zoek naar een goed advies of gewoon nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel.

Lees meer Lees minder