Merken

Geslacht

Maat

Prijs instellen

Max
K2 Style Carbon
Style Carbon
K2 Style Carbon
€89,95
K2 Power 7
Power 7
K2 Power 7
€39,95
K2 Power Composite
Power Composite
K2 Power Composite - Silver
€39,95
K2 Style Composite
Style Composite
K2 Style Composite - Black
€39,95
Sale
K2 Power 7
Power 7
K2 Power 7
€39,95 €27,97
Salomon Northpole Lady
Northpole Lady
Salomon Northpole Lady - White
€24,95
Sale
K2 Style 7
Style 7
K2 Style 7
€39,95 €23,97
Sale
Rossignol Temptation Light
Temptation Light
Rossignol Temptation Light
€24,95 €14,97
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Skistokken

In ons assortiment hebben we een heleboel variatie aan skistokken. De aluminium stokken zijn goedkoop en licht, maar kunnen breken bij een val. De carbon skistokken zijn nagenoeg onbreekbaar en zijn een stuk stijver dan de aluminium variant. Daarnaast hebben we de skistokken van Leki met het Trigger Systeem in de collectie. Deze zijn te verbinden  met je Leki handschoen of een polsband en daardoor niet te verliezen!


Materiaal

Aluminium stokken zijn goedkoop en licht. Ze hebben echter als nadeel dat ze kunnen breken bij een val of bij het klem zitten in de lift. Bovendien zijn ze voor de gevorderde skiër niet stijf genoeg. Carbon stokken hebben wel de juiste eigenschappen voor de gevorderde skiër en zijn nagenoeg onbreekbaar. Het nadeel is dat ze een stuk kostbaarder zijn dan aluminium skistokken.


Grip

Het is belangrijk dat je skistok goed in de hand ligt, zodat je voldoende grip hebt. In onze collectie vindt je een aantal verschillende soorten grepen zodat er voor iedereen een geschikte stok is.


Leki Trigger Systeem

In ons assortiment hebben we de stokken van Leki met het Trigger Systeem. Deze stokken kun je vastmaken aan je Leki handschoenen of met een bandje om je pols zodat je ze niet kunt verliezen. Ze laten vanzelf los wanneer je valt. Super strak en super comfortabel!

Merken

Head, K2, Leki, Rossignol, Salomon.

Lees meer Lees minder