Merken

Geslacht

Categorie

Prijs instellen

Max
Goldbergh Flame
Flame
Goldbergh Flame - Black
€699,95
Peak Performance Whitewater Pant
Whitewater Pant
Peak Performance Women's Whitewater Pant - Black
€399,95
Goldbergh Salopet
Salopet
Goldbergh Salopet - Black
€399,95
Goldbergh Flairo
Flairo
Goldbergh Flairo - Black
€359,95
Goldbergh Pippa
Pippa
Goldbergh Pippa - Red
€349,95
Goldbergh Pippa
Pippa
Goldbergh Pippa - White
€349,95
Goldbergh Pippa Long
Pippa Long
Goldbergh Pippa Long - Black
€349,95
Peak Performance Scoot Pant
Scoot Pant
Peak Performance Women's Scoot Pant - Black
€319,95
Peak Performance Stretch Pant
Stretch Pant
Peak Performance Stretch Pant - Forest Night
€284,95
Peak Performance Stretch
Stretch
Peak Performance Stretch Pant - Dynared
€279,95
Burton Avalon Bib
Avalon Bib
Burton Avalon Bib Pant - Rose Brown
€239,95
Sale
Peak Performance Scoot Pant
Scoot Pant
Peak Performance Women's Scoot Pant - Forest Night
€319,95 €223,97
Burton Vida Pant
Vida Pant
Burton Vida Pant - True Black
€179,95
Sale
Peak Performance W Scoot Pant
W Scoot Pant
Peak Performance W Scoot Pant
€339,95 €169,98
Sale
Peak Performance W Stretch Pant
W Stretch Pant
Peak Performance W Stretch Pant
€284,95 €142,48
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Broeken

In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie van wintersport broeken. Je jas is de laatste laag van je wintersport outfit. Nadat je eerst zorgvuldig een base layer hebt uitgekozen, hoort daar natuurlijk ook een broek bij. Afhankelijk van je voorkeur en van de keuze van je onderste laagjes, bestaan er verschillende soorten broeken.


Waterdichtheid

Er zit veel verschil in de waterdichtheid van broeken. In onze collectie vind je broeken met een basiswaarde van 3.000 mm tot aan Gore Tex Pro shells met een waterdichtheid van 42.000 mm. Afhankelijk van het doel waarvoor je jouw wintersport broek gaat gebruiken, is het belangrijk om te zorgen dat je jouw broek over de juiste waterdichtheid beschikt. Ben je van plan om veel buiten de piste te gaan skiën? Zorg dan dat je een broek uitzoekt met een hoge waterkolom.


Ademend Vermogen

Naast de waterdichtheid zit er ook veel verschil in het ademend vermogen van broeken. Het ademend vermogen is voornamelijk belangrijk wanneer je begint te zweten en wanneer je afgekoeld moet worden. Hoe hoger het ademend vermogen van een broek, des te beter de kleding zicht aanpast aan diverse omstandigheden.


Buitenlaag

In onze collectie vind je een heleboel broeken met een reguliere gecoate buitenlaag. Deze zijn voor de meeste omstandigheden meer dan voldoende. Wanneer je op een extremere wintersportvakantie gaat of simpelweg op zoek bent naar meer comfort, dan zijn er ook alternatieven. In het assortiment hebben we ook een aantal Gore Tex broeken. Gore Tex broeken mogen 100% waterdicht genoemd worden en zijn dus ideaal om in te skiën. Bovendien hebben we ook merken in de collectie die gebruik maken van Dermizax. Dermizax is net als Gore Tex 100% waterdicht en heeft daarnaast ook nog superveel stretch. Erg comfortabel om te dragen dus!


Voering

In ons assortiment hebben we broeken met synthetische voering, met Primaloft, met dons, maar ook shell broeken zónder voering. De verschillende soorten voeringen zijn gemaakt om warm te zijn in hele uiteenlopende omstandigheden. Het is dus belangrijk om te weten in welke omstandigheden je gaat skiën, voordat je een broek aanschaft. Heel populair zijn de shell broeken, ofwel de broeken zonder voering. Door de juist combinatie van first layers, zijn deze broeken voor alle omstandigheden geschikt.


Laagjes

Zoals eerder beschreven is het ontzettend belangrijk om jouw kleding met de juiste laagjes op te bouwen. Door het werken met laagjes heb je het warm wanneer het nodig is en koel je af wanneer je begint te zweten. In onze winkel adviseren we je graag welke kleding het meest geschikt is voor jouw wintersport.

 

Merken

Burton, Brunotti, Goldbergh, Icepeak, J.Lindeberg, Kjus, Lutha, Peak Performance, Picture Organic Clothing, Superdry. 

Lees meer Lees minder