Merken

Geslacht

Maat

New / Sale

Prijs instellen

Max

Inlegzolen

Wintesport Inlegzolen

Vaak geven de standaard inlegzolen van ski- en snowboardschoenen niet de gewenste ondersteuning. De standaard inlegzolen zijn vaak helemaal vlak zodat iedere voet goed in de schoen past. Wanneer je kramp in je voeten krijgt tijdens het skiën of een branderig gevoel, dan kan een speciale inlegzool goed helpen.


3Feet Inlegzolen

In onze collectie bieden wij de 3Feet inlegzolen van Sidas aan. Dit zijn standaard voorgevormde inlegzolen in drie variaties en geschikt voor mensen met een hoge, gemiddelde of lage boog. Wanneer je de juiste maat selecteert zijn ze vervolgens eenvoudig op maat te knippen.

De 3Feet inlegzolen bieden beduidend meer ondersteuning dan de standaard inlegzolen uit ski- en snowboardschoenen. Bij veel skiërs neemt de kramp of vermoeidheid in de voeten aanzienlijk af.


Custom Inlegzolen

Naast de standaard 3Feet inlegzolen maken wij ook inlegzolen op maat van Sidas. Custom inlegzolen worden door middel van een mal op maat gemaakt op jouw voeten en geven daardoor de beste ondersteuning.

Het op maat maken van zolen valt onder bootfitting. Wanneer je jouw ski- of snowboardschoenen mee neemt naar de winkel, kunnen we ter plekke custom inlegzolen voor je maken. Houd er rekening mee dat het op maat maken van inlegzolen minstens een half uur duurt. Daarnaast is het mogelijk om op werkdagen een afspraak in te plannen.

Lees meer Lees minder