Merken

Toon alle Less

Geslacht

Maat

Maat

Toon alle Less

Categorie

Prijs instellen

Max
Icepeak Nevin
Nevin
Icepeak Men's Nevin Jacket
€209,95
Icepeak Nevin
Nevin
Icepeak Men's Nevin Jacket
€209,95
Icepeak Cindy
Cindy
Icepeak Women's Cindy Jacket
€169,95
Icepeak Cindy
Cindy
Icepeak Women's Cindy Jacket
€169,95
Icepeak Kendra
Kendra
Icepeak Women's Kendra Jacket
€169,95
Icepeak Kendra
Kendra
Icepeak Women's Kendra Jacket
€169,95
Icepeak Kevin
Kevin
Icepeak Men's Kevin Jacket
€149,95
Sale
Icepeak Caine
Caine
Icepeak Men's Caine Jacket
€239,95 €143,97
Icepeak Nils
Nils
Icepeak Men's Nils Jacket
€129,95
Sale
Icepeak Case
Case
Icepeak Men's Case Jacket
€169,95 €101,97
Sale
Icepeak Carson
Carson
Icepeak Men's Carson Jacket
€169,95 €101,97
Icepeak Hara JR
Hara JR
Icepeak Hara JR
€99,95
Sale
Icepeak Carter
Carter
Icepeak Men's Carter Jacket
€149,95 €89,97
Sale
Icepeak Kain
Kain
Icepeak Men's Kain Jacket
€169,95 €84,98
Sale
Icepeak Keelan
Keelan
Icepeak Men's Keelan Jacket
€159,95 €79,98
Sale
Icepeak Nick
Nick
Icepeak Men's Nick Jacket
€149,95 €74,98
Sale
Icepeak Neville
Neville
Icepeak Neville
€149,95 €74,98
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Jassen

In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie van wintersport jassen. Je jas is de derde en laatste laag van je wintersport outfit. Nadat je eerst zorgvuldig een first en mid layer hebt uitgekozen, hoort daar natuurlijk ook een jas bij. Afhankelijk van je voorkeur en van de keuze van je onderste laagjes, bestaan er verschillende soorten jassen.


Waterdichtheid

Er zit veel verschil in de waterdichtheid van jassen. In onze collectie vind je jassen met een basiswaarde van 3.000 mm tot aan Gore Tex Pro shells met een waterdichtheid van 42.000 mm. Afhankelijk van het doel waarvoor je jouw wintersport jas gaat gebruiken, is het belangrijk om te zorgen dat je jouw jas over de juiste waterdichtheid beschikt. Ben je van plan om veel buiten de piste te gaan skiën? Zorg dan dat je een jas uitzoekt met een hoge waterkolom.


Ademend Vermogen

Naast de waterdichtheid zit er ook veel verschil in het ademend vermogen van jassen. Het ademend vermogen is voornamelijk belangrijk wanneer je begint te zweten en wanneer je afgekoeld moet worden. Hoe hoger het ademend vermogen van een jas, des te beter de kleding zicht aanpast aan diverse omstandigheden.


Buitenlaag

In onze collectie vind je een heleboel jassen met een reguliere gecoate buitenlaag. Deze zijn voor de meeste omstandigheden meer dan voldoende. Wanneer je op een extremere wintersportvakantie gaat of simpelweg op zoek bent naar meer comfort, dan zijn er ook alternatieven. In het assortiment hebben we ook een aantal Gore Tex jassen. Gore Tex jassen mogen 100% waterdicht genoemd worden en zijn dus ideaal om in te skiën. Bovendien hebben we ook merken in de collectie die gebruik maken van Dermizax. Dermizax is net als Gore Tex 100% waterdicht en heeft daarnaast ook nog superveel stretch. Erg comfortabel om te dragen dus!


Voering

In ons assortiment hebben we jassen met synthetische voering, met Primaloft, met dons, maar ook shell jassen zónder voering. De verschillende soorten voeringen zijn gemaakt om warm te zijn in hele uiteenlopende omstandigheden. Het is dus belangrijk om te weten in welke omstandigheden je gaat skiën, voordat je een jas aanschaft. Heel populair zijn de shell jassen, ofwel de jassen zonder voering. Door de juist combinatie van first en mid layers, zijn deze jassen voor alle omstandigheden geschikt.


Laagjes

Zoals eerder beschreven is het ontzettend belangrijk om jouw kleding met de juiste laagjes op te bouwen. Door het werken met laagjes heb je het warm wanneer het nodig is en koel je af wanneer je begint te zweten. In onze winkel adviseren we je graag welke kleding het meest geschikt is voor jouw wintersport.


Merken

Analog, Brunotti, Burton, DC, Descente, Goldbergh, Icepeak, J.Lindeberg, Kjus, Lutha, Peak Performance, Picture Organic Clothing, Salomon, Spyder, Superdry.

Lees meer Lees minder