Bestelling Retourneren


Het kan voorkomen dat een product niet goed past, lekker zit of gewoonweg niet voldoet aan uw verwachtingen. Daarom heeft u altijd het recht een product binnen 14 werkdagen na aflevering te retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Retourzendingen dienen aan de volgende punten te voldoen:

  • Het retourformulier moet ingevuld zijn.
  • De artikelen moeten ongebruikt zijn.
  • Prijs- en informatiekaartjes moeten aan het product gehecht blijven.
  • De artikelen moeten in de originele verpakking zitten.
  • De artikelen moeten compleet teruggestuurd/geruild worden incl. labels, stickers en andere zaken.
  • Sommige artikelen mogen alleen worden geretourneerd met een ongeopende verpakking. Denk hierbij aan dvd’s, gesealde verpakkingen, wax e.d..
  • Het retour te zenden artikel moet altijd verpakt worden in een stevige doos.

Na 14 dagen komt de koop definitief tot stand en vervalt uw recht van retour.

Het retourartikel moet verstuurd worden naar:

Free Style Sport BV
H.G. Dirckxstraat 54
4701 AZ Roosendaal
The Netherlands 

Nadat wij uw retour gestuurde product(en) in ontvangst hebben genomen, ontvangt u van ons een creditnota per email. Wij storten uw geld vervolgens binnen vijf werkdagen terug. Het retour sturen van een pakket is uw eigen verantwoording. Wanneer uw retourzending niet bij ons is bezorgd, dient u zelf contact op te nemen met de vervoerder. Bewaar hiervoor uw pakket- of Track&Tracenummer.

Verkeerd of Beschadigd Artikel Ontvangen

Controleer altijd of u het juiste artikel onbeschadigd heeft ontvangen. Een groot deel van de collectie is in ons magazijn voorradig. Om onze webshop klanten dezelfde uitgebreide collectie te kunnen bieden als in onze winkel, gebruiken wij voor onze webshop bestellingen tevens de voorraad uit onze winkel. Mocht u per ongeluk een ander of beschadigd artikel hebben ontvangen, neem dan met ons contact op.

Kosten

De kosten voor het retour zenden van producten zijn voor uw eigen rekening. U mag natuurlijk uw retourzendingen ook kosteloos terug brengen in onze winkel. Wij hebben ervoor gekozen om alle webshop bestellingen gratis naar klanten te versturen, maar om klanten bewuster te laten winkelen de retourkosten voor rekening van de klant te houden. Wanneer producten verkeerd of beschadigd geleverd zijn, dan zijn de retourkosten natuurlijk voor onze rekening.

Meer Informatie

Indien u meer informatie wenst kunt u onze algemene voorwaarden nazien of contact met ons opnemen.