Over Free Style Sport

Free Style Sport is al 23 jaar een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd op het gebied van wintersport. Sinds 1995 zijn wij gevestigd op de H.G. Dirckxstraat 54 in Roosendaal. Wij hebben het hele jaar door een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige wintersport producten van de meeste topmerken uit de branche. Het bedrijf bestaat uit een jong team van ervaren wintersport specialisten, die je alle gebieden van een goed advies kunnen voorzien.

Je kunt bij ons terecht voor een goed advies voor al je wintersport artikelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe set ski’s, schoenen of een snowboard, of juist een mooie outfit wilt aanschaffen. Wij werken met de beste en mooiste merken uit de wintersportbranche en bovendien leveren wij op een aantal producten maatwerk. Een van onze specialiteiten is bootfitting, ofwel het op maat maken van skischoenen. Daarnaast houden wij het onderhoud van je ski- en snowboardmateriaal in eigen beheer, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Ben je op zoek naar een goed advies, of gewoon nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze uitgebreide webshop of kom langs in onze winkel in Roosendaal. Wij hebben voldoende eigen parkeerplaatsen en 400m2 aan puur wintersport in een sfeervolle winkel. Je kunt hieronder zelfs alvast bij ons binnen kijken.