Volcom

  16 Producten


  Seen 16 of the 16 products

  True to this

  Geïnspireerd door creatieve geest, werd Volcom opgericht in 1991 en maakt producten voor de volhardende mensen die trouw zijn aan hun passies. 

  We zijn geboren om te jagen waar we trouw aan zijn. Het is niet dat we willen ... WE MOETEN. We hebben een visie die obstakels omzet in kansen, een creatieve moed om het onmogelijke te verleiden ... En het vreemde te omarmen.

  Ons te vertellen om verder te duwen ... Om het opnieuw te proberen. Eindeloos op zoek naar verheffing, zijn we allemaal verbonden door dezelfde interne kracht. Voor altijd achtervolgen we dat bedwelmende moment waarop onze visie wordt gerealiseerd ... De wereld om ons heen wordt stil ... En voor korte momenten zijn we meer dan levend. 

  Volcom, true to this.

   

  Merk erfgoed

  Richard Woolcott en Tucker Hall vertrokken op een snowboardreis die hun leven voor altijd zou veranderen. Tucker was net ontslagen van zijn werk, maar dat zou hem niet weerhouden zijn routine Tahoe-reis bij te wonen om Nathan Fletcher en Mark Gabriel te bezoeken. Na vier dagen vers poeder gereden te hebben, belde Richard het werk met het excuus dat ze ingesneeuwd waren en verlengde hij zijn verblijf. Gedurende meer dan een week werden ze elke ochtend wakker met veertig cm nieuwe sneeuw. Het was hun eerste echte ervaring met poeder rijden en de nieuwe obsessie zou daar niet stoppen. 

  Twee weken later nam Richard ontslag om wat vrije tijd te nemen en te snowboarden. Hij en Tucker hadden ook gesproken over het starten van een kledingbedrijf tijdens de Tahoe-reis, maar er werd niets echt afgerond. Later dat voorjaar kwamen de twee op het idee om een ​​bedrijf te starten rond de drie sporten die ze leuk vonden (snowboarden, skateboarden en surfen). Met een eerste $ 5.000 van Richard's vader begonnen ze het proces. Eerst kwam de naam, daarna kwam de steen en Volcom werd geboren. 

  Volcom was een familie van mensen die niet bereid waren de onderdrukking van de gevestigde manieren te accepteren. Dit was een tijd waarin op snowboarden en skateboarden werd neergekeken en de VS zich in een recessie bevond met rellen in LA en de Golfoorlog. Er hing verandering in de lucht. 

  Richard en Tucker reisden de wereld rond op wilde reizen met vrienden die zo veel mogelijk aan boardsporten deden.De zakelijke kant van dingen was minimaal. Het hoofdkantoor was gevestigd in Newport Beach in de slaapkamer van Richard en alle verkopen liepen uit de slaapkamer van Tucker in Huntington Beach. De twee wisten niets over het maken van kleding, maar dat deed er niet toe. Het ging allemaal over geest en creativiteit. De kledingverkopen voor het eerste jaar waren $2.600. 

  Sinds dat wilde begin heeft de Volcom Stone zich langzaam over de wereld verspreid. Het bedrijf is intern volwassen geworden, maar blijft dezelfde filosofie hanteren als waarmee het begon. Het Volcom-denken stroomt nu door zijn kunst, muziek, films, atleten en kleding .

   

  De Kernwaarden van Volcom


  Nr. 1
  Een Riding Company

  We sponsoren topskateboarders, snowboarders en surfers die allemaal worden ondersteund door een sterke marketinginfrastructuur.


  Nr. 2
  Product Gestuurd

  Wij ontwerpen, produceren en distribueren producten van topkwaliteit die innovatief en opwindend zijn.


  Nr. 3
  Langetermijn Visie

  We nemen altijd beslissingen voor de lange termijn op basis van kwaliteit en integriteit.


  Nr. 4
  Nieuwe Toekomst

  We beheren en zijn verantwoordelijk voor onze impact op het milieu, de mensen en gemeenschappen waarin we actief zijn. Duurzaamheid is de hoeksteen van een lang leven voor Volcom.


  Nr. 5
  Beste Werkgever

  Onze medewerkers zijn onze grootste troef en Volcom is de nummer één plek waar mensen die onze waarden delen willen werken.


  Nr. 6
  Leuk, Georganiseerd en Efficient 

  We hebben een strak schip en werken als een Zwitsers horloge terwijl we ernaar streven een leuke omgeving te behouden. We zoeken altijd naar manieren om onze werking te verbeteren.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Free Style Sport 9.2 / 10 - 200+ Reviews @ Feedback Company
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »