S/Max 110 W Custom Heat Connect

    Salomon S/Max 110 W Custom Heat Connect

    €549,95

    Productomschrijving

    Salomon S/Max 110 W Custom Heat Connect – Black / Gold Glow


    Flex: 110
    Last: 98 mm
    Liner: My Custom Fit 3D Pro - Custom Heat Connect

    Afspraak Maken

    Wij adviseren je graag in onze winkel, zodat we je de perfecte skischoen kunnen aanmeten. Je kunt natuurlijk altijd binnen lopen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een bootfitting afspraak in te plannen.


    Afspraak Maken

     

    Salomon 

    Jouw partner voor het hele jaar 

    Salomon, opgericht in 1947 in Frankrijk, is een familiebedrijf dat bij iedere sporter bekend is. Het merk begon met produceren van skischoenen en bindingen, waar later ski’s en producten voor zomersporten aan werden toegevoegd. Ski-jassen, helmen en snowboards werden nog toegevoegd aan de winter collectie. Product ontwikkeling, kwaliteit en vakmanschap zijn de pijlers van het bedrijf. Hun innovatieve ideeën zijn de drijvende kracht in de bergsporten, en geven je de mogelijkheid om van de vrijheid van de Bergen te genieten en je grenzen te verleggen.

    Niet alleen boarders genieten van Salomon in de winter - Salomon Ski


    De ski collectie speelt een grote rol bij Salomon. Brede maar behendige rockers voor de poeder, goede allrounders en lichte stabiele freestyle ski’s met een sterke kern, begint je hart al sneller te kloppen? Volledige houten kernen, brede rockers, complete kantenversterking en pulse pads verlengen het leven van de Salomon ski’s dramatisch. Voor een perfecte combinatie biedt Salomon ook ski boots aan, zoals de SPK met een twee-buckle systeem voor park en pipe skiën. En vergeet niet hun ski bindingen met een precies release systeem en speciaal ontworpen om grote crashes te doorstaan.

    Niet alleen stijl bewust, maar ook veilig

    Salomon’s beschermende materiaal past zo perfect op je lichaam dat je bijna vergeet dat je het draagt. Pasvorm, bescherming en licht van gewicht zijn de belangrijkste factoren. Hun rugbeschermers bieden je flexibele en ademende bescherming. Salomon biedt ook helmen aan met verschillende pasvormen en shell constructies, maar altijd met een optimale bescherming en goede ventilatie zodat je er goed uit kunt zien, terwijl je comfortabel en goed beschermd bent.

    Geniet van het uitzicht met de Salomon goggles 


    Salomon heeft de belangrijkste punten waarop goggles verbeterd konden worden geïdentificeerd en verbeterd: hardware bescherming en het gezichtsveld. Verbeterde anti-fog controle, een groter gezichtsveld en een comfortabelere en meer individuele pasvorm voor je hoofd en gezicht. Salomon’s ski goggles bieden je precies wat je nodig hebt: een beter zicht!

    Love being outdoor, love skiing with nice boots


    Salomon gebruikt vernieuwende technologieën in hun schoenen om je voeten comfortabel te houden.

    Dit omvat het kopen van de geweldige Salomon skischoenen voor mannen en Salomon skischoenen voor dames. Dit zijn de ultieme sneeuwschoenen met veel grip en hoogwaardige stof die de sneeuw tegenhoudt en je voeten zacht houdt. Je hoeft niet langer te worden uitgesloten terwijl anderen op de hellingen skiën. Salomon skischoenen kopen en word een ski professional. 

    Wat maakt Salomon skischoenen zo uniek? 

    Als het over skischoenen gaat, is er geen parallel aan Salomon skischoenen voor heren en Salomon skischoenen voor dames. Ze staan erom bekend dat ze skikracht en bescherming bieden die je nodig hebt om snel en veilig te blijven. Koop Salomon skischoenen en geniet van elk beetje skiën. Hieronder vindt u enkele van de briljante functies die Salomon-skischoenen zo uniek maken en de meest verbazingwekkende optie. 

    Ze zijn nauwkeurig onderzocht om er zeker van te zijn dat ze volledig operationeel zijn. 

    Het eerste dat je moet onthouden bij het kopen van Salomon skischoenen voor heren en Salomon dames skischoenen is de inspectie die ze hebben ondergaan voordat ze naar je toe kwamen. Salomon skischoenen staan bekend als kwaliteitsmerk. Zo'n groot merk overleeft op reputatie. Dat is de reden waarom elke Salomon skischoen onderworpen is aan strikte inspectie om ervoor te zorgen dat klanten het beste krijgen. Salomon skischoenen kopen. Of het nu gaat om skischoen Salomon S Pro 120 of S Max 130, ze zijn voldoende getest om er zeker van te zijn dat je het beste uit hen haalt. 

    Ze zijn ontworpen door professionals, waardoor ze van hoge kwaliteit zijn. 

    Salomon skischoenen voor heren en Salomon skischoenen voor dames zijn ontworpen door specialisten om comfortabel, beschermend en duurzaam te zijn. Salomon skischoenen kopen en je zult er nooit spijt van hebben als je die beslissing neemt. Ze zijn ook ontworpen voor verschillende mensen met verschillende niveaus van professionaliteit. Er zijn die bedoeld voor ervaren skiërs en die bedoeld voor armaturen. Maar zorg ervoor dat je zich als een professional voelt als je Salomon skischoenen kopen. 

    Salomon skischoenen kopen bij ons en koop de beste skischoen die je nog nooit hebt gehad. We hebben beide Salomon skischoenen voor heren en Salomon skischoenen voor dames. Ze zijn er in verschillende kleuren, maten en prijzen. Als je een geweldige skisessie wilt hebben, koop dan Salomon skischoenen en bedank ons later.


    Salomon biedt je het ideale materiaal voor veel verschillende sporten. Vind het voor jou perfecte materiaal bij Free Style Sport.


    Blog

    We hebben een interessante blog voor je geschreven over het goed voorbereid de juiste skischoenen kopen.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Free Style Sport 9.2 / 10 - 200+ Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »