Snowboards, Softboots & Bindingen

Een snowboardset bestaat uit 3 onderdelen, het board, de binding en de boot. In onze uitgebreide collectie kun je alle kanten op, duik je het liefst het funpark in, wil je hard gaan op strakke pistes of is poedersneeuw jou ding? Kom langs in onze shop of bestel online, voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 256

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 256

 

Snowboards zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn boards die geschikt zijn voor in het funpark, boards die gemaakt zijn om op de piste te knallen en er zijn boards die het juist buiten de piste goed doen. Welk niveau je ook hebt, of waar je het board ook voor wilt gaan gebruiken, in onze uitgebreide collectie zit vast het perfecte board.

Misschien wel het belangrijkste van je gehele set-up zijn je softboots. Onze collectie boots is zo samen gesteld dat er voldoende keus is tussen verschillende pasvormen, stijfheden, sluitmechanismes en binnenschoenen. Indien nodig, dan maken wij je binnenschoen gratis op maat met de juiste bootfitting technieken.

De binding zorgt voor de overbrenging tussen je softboots en je board. Het is natuurlijk belangrijk dat je veel controle hebt, maar je moet niet direct afgestraft worden bij een klein foutje. Uiteindelijk moet je binding goed passen bij zowel je boots, als je board. We hebben in onze collecte een aantal modellen met straps, en zelfs als een van de weinige Burton dealers het nieuwe Burton Step On systeem.