Ski's, skischoenen en skistokken

Met een grote collectie ski's, skistokken en skischoenen zijn wij het adres om je nieuwe ski's uit te zoeken. Van klein tot groot, beginner of ervaren bij ons slaag je gegarandeerd voor een ski-set dat bij jou past! Kom langs in onze shop of bestel online, voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 222

 

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 222

 

De beste ski ervaring creëer je door de juiste combinatie van ski's, skischoenen en stokken. We hebben ski's in de collectie in allerlei breedtes en verschillende radius. Of je nou rustig op de piste skiet, snelle korte bochten draait, de hele dag in het funpark te vinden bent of juist veel buiten de piste gaat, we hebben alle verschillende soorten ski's in de winkel.

Het belangrijkste van je ski uitrusting zijn zeker je skischoenen. Skischoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en stijfheden. De juiste maat is afhankelijk van de breedte van je voet en je ervaring. Als je al langer skiet, dan mogen je schoenen strakker zitten. Bovendien zijn sportievere skischoenen vaak smaller voor een directere overbrenging op je ski's. Niets is vervelender op je wintersport dan pijnlijke voeten. Daarom is het des te belangrijker dat je jouw skischoenen goed laat aanmeten. Kom langs in de winkel en praat eens met een van onze bootfitters wat we voor jou kunnen betekenen.