Ski Onderhoud

Wij bieden verschillen soorten onderhoudsbeurten voor je ski's aan. Hieronder staan de verschillende soorten onderhoudsbeurten uitgelegd. Ben je niet zeker welke type beurt voor jouw ski's of snowboard nodig is? Vraag het dan gerust aan een van onze medewerkers in de winkel. Houd er rekening mee dat je jouw materiaal enkele dagen kwijt bent. Alle onderhoudsbeurten (m.u.v. grote reparaties) zijn altijd binnen een week gereed.

Kleine onderhoudsbeurt ski's

Bij een kleine onderhoudsbeurt zullen je ski’s eerst worden gereinigd en voorgeslepen. Daarna worden de staalkanten in de juiste hoek geslepen en wordt het belag voorzien van een goede structuur d.m.v. steenslijpen. Vervolgens worden de staalkanten getuned voor een goede grip en een makkelijk draaivermogen. Uiteindelijk worden je ski’s voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

Kleine super onderhoudsbeurt ski's

Bij een kleine super onderhoudsbeurt zullen je ski’s eerst worden gereinigd en voorgeslepen. Daarna worden de staalkanten voorgeslepen en wordt het belag voorzien van de meest optimale vario structuur d.m.v. steenslijpen. Vervolgens worden de staalkanten radiaal getuned voor een extreem goede grip nog meer draaivermogen. Uiteindelijk worden je ski’s infrarood voorverwarmd waarna ze twee keer worden voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

Grote onderhoudsbeurt ski's

Bij een grote onderhoudsbeurt zullen je ski’s eerst worden gereinigd en ruw voorgeslepen zodat de diepere beschadigingen door de P-Tex Master worden dicht geperst. Vervolgens zal het overtollig vulmateriaal worden weggeslepen / vlak geslepen en wordt het belag weer voorzien van een goede structuur d.m.v. steenslijpen. Daarna worden de staalkanten geslepen en getuned voor een goede grip en makkelijk draaivermogen. Uiteindelijk worden je ski’s voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

Grote super onderhoudsbeurt ski's

Bij een grote super onderhoudsbeurt zullen je ski’s eerst worden gereinigd en ruw voorgeslepen zodat de diepere beschadigingen door de P-Tex Master worden dicht geperst. Vervolgens zal het overtollig vulmateriaal worden weggeslepen / vlak geslepen en het belag weer voorzien van de meest optimale vario structuur d.m.v. steenslijpen. Daarna worden de staalkanten geslepen en radiaal getuned voor een extreem goede grip en voor nog meer draaivermogen. Uiteindelijk worden je ski’s infrarood voorverwarmd waarna ze twee keer worden voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

Overzicht

Behandeling K.O. K.S.O. G.O. G.S.O.
Reinigen snow snow snow snow
Voorslijpen snow snow snow snow
Kanten slijpen snow snow snow snow
Belag opsmelten     snow snow
Vlak slijpen     snow snow
Steen slijpen snow snow snow snow
Vario structuur   snow   snow
Tunen snow snow snow snow
Radiaal tunen   snow   snow
Warm waxen snow snow snow snow
Infrarood waxen   snow   snow
Polijsten snow snow snow snow

Prijzen

Type Prijs
Waxen € 9,95
Kleine onderhoudsbeurt ski's € 19,95
Kleine super onderhoudsbeurt ski's € 29,95
Grote onderhoudsbeurt ski's € 29,95
Grote super onderhoudsbeurt ski's € 39,95
Kleine onderhoudsbeurt snowboard € 29,95
Kleine super onderhoudsbeurt snowboard € 39,95
Grote onderhoudsbeurt snowboard € 39,95
Grote super onderhoudsbeurt snowboard € 49,95
Grote reparatie Op aanvraag
Afstellen ski's € 9,95
Skibinding verboren € 49,95