Snowboard Onderhoud

Wij bieden verschillen soorten onderhoudsbeurten voor je snowboard aan. Hieronder staan de verschillende soorten onderhoudsbeurten uitgelegd. Ben je niet zeker welke type beurt voor jouw ski's of snowboard nodig is? Vraag het dan gerust aan een van onze medewerkers in de winkel. Houd er rekening mee dat je jouw materiaal enkele dagen kwijt bent. Alle onderhoudsbeurten (m.u.v. grote reparaties) zijn altijd binnen een week gereed.

Kleine onderhoudsbeurt snowboard

Bij een kleine onderhoudsbeurt zal je snowboard worden gereinigd en voorgeslepen. Vervolgens met een kurkband behandeld. Daarna worden de staalkanten in de juiste hoek geslepen en getuned voor een goede grip en een makkelijk draaivermogen. Uiteindelijk wordt je snowboard voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

Kleine super onderhoudsbeurt snowboard

Bij een kleine super onderhoudsbeurt zal je snowboard worden gereinigd en voorgeslepen. Daarna worden de staalkanten voorgeslepen en wordt het belag voorzien van de meest optimale vario structuur d.m.v. steenslijpen. Met een speciale kurkband word hij verder behandeld. Vervolgens worden de staalkanten radiaal getuned voor een extreem goede grip en nog meer draaivermogen. Uiteindelijk wordt je snowboard infrarood voorverwarmd waarna ze twee keer worden voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

Grote onderhoudsbeurt snowboard

Bij een grote onderhoudsbeurt zal je snowboard eerst worden gereinigd en ruw voorgeslepen. Hierna worden de diepere beschadigingen door de P-Tex Master en eventueel hand opvul pistool dicht geperst. Vervolgens zal het overtollig vulmateriaal worden weggeslepen en wordt het belag vlak geslepen en met kurk slijpband behandeld. Daarna worden de staalkanten geslepen. Daarna getuned voor een goede grip en makkelijk draaivermogen. Uiteindelijk wordt je snowboard voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

Grote super onderhoudsbeurt snowboard

Bij een grote super onderhoudsbeurt zal je snowboard eerst worden gereinigd en ruw voorgeslepen. Hierna worden de diepere beschadigingen door de P-Tex Master en eventueel hand opvul pistool dicht geperst. Vervolgens zal het overtollig vulmateriaal worden weggeslepen / vlak geslepen en het belag weer voorzien van de meest optimale vario structuur d.m.v. steenslijpen. Vervolgens met kurkband behandeld. Daarna worden de staalkanten geslepen en radiaal getuned voor een extreem goede grip en nog meer draaivermogen. Uiteindelijk wordt je snowboard infrarood voorverwarmd waarna ze twee keer worden voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.

Overzicht

Behandeling K.O. K.S.O. G.O. G.S.O.
Reinigen snow snow snow snow
Voorslijpen snow snow snow snow
Kanten slijpen snow snow snow snow
Belag opsmelten     snow snow
Vlak slijpen     snow snow
Vario structuur   snow   snow
Kurk Slijpen   snow snow snow
Tunen snow snow snow snow
Radiaal tunen   snow   snow
Warm waxen snow snow snow snow
Infrarood waxen   snow   snow
Polijsten snow snow snow snow

Prijzen

Type Prijs
Waxen € 9,95
Kleine onderhoudsbeurt ski's € 19,95
Kleine super onderhoudsbeurt ski's € 29,95
Grote onderhoudsbeurt ski's € 29,95
Grote super onderhoudsbeurt ski's € 39,95
Kleine onderhoudsbeurt snowboard € 29,95
Kleine super onderhoudsbeurt snowboard € 39,95
Grote onderhoudsbeurt snowboard € 39,95
Grote super onderhoudsbeurt snowboard € 49,95
Grote reparatie Op aanvraag
Afstellen ski's € 9,95
Skibinding verboren € 49,95